Indmeldelse

Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes VISA-kort og Mastercard. Du modtager en mail syv dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.
Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?
Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til boldklubben-hellas@post.tele.dk . Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.
Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Boldklubben Hellas eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Clearhouse, der står bag betalingsløsningerne.
Kan jeg undgå abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at administrere betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at administrere betalinger.
Kontakt
Kontakt træneren eller holdlederen for din årgang. Du finder deres kontaktinfo under Drenge/ungdom, piger eller senior. Du kan også skrive os, så får vi træneren til at kontakte dig. Det gøres på mail til: boldklubben-hellas@post.tele.dk Eller ved at tage fat i formanden eller ungdomsformanden. Find dem her.
Tilmeld dig en afdeling her: