Hellas venner

Hellas’ Venner er en støtteforening til Boldklubben Hellas, hvis hovedformål ifølge dens vedtægter at ”gennem forskellige arrangementer at udbygge og forbedre klublivet, samt at skaffe midler til støtte for Boldklubben Hellas”.

Indtægterne til foreningen kommer dels fra sociale arrangementer, så som five-a-side turnering og banko, men skal også komme fra medlemskontingenter.

HVIS MAN ØNSKER AT STØTTE HELLAS VENNER:

Hvis du ønsker at støtte Hellas Venner, koster det 150 kr. om året.

Man melder sig ind via dette link: INDMELDELSE I HELLAS’ VENNER, og indbetalingen sker ved en almindelig bankoverførsel konto nr. 6743 0001029387 i Sydbank. Sæt betalingen på ”fast overførsel” pr. 1 februar via Netbank, ellers skal vi nok sende en venlig reminder.

ANSØGNING OM STØTTE

Det siger sig selv, at jo flere, der bidrager til indtægterne, jo flere penge er der at dele ud af. Det er den nye bestyrelses ambition, at der skal være rigtig meget aktivitet både ind på kontoen, men så sandelig også ud igen.

Alle hold kan søge Hellas’ Venner om støtte til arrangementer, som kan styrke trivslen og de sociale relationer på holdet. Hellas’ Venner vil meget gerne støtte både sociale og sportslige tiltag også meget gerne på tværs af årgangene. Husk, at holdene har mulighed for at låne klubhuset gratis.

Man kan løbende søge om støtte via dette link: ANSØGNING OM STØTTE FRA HELLAS VENNER.

Hvis man har lyst til at bidrage med tid og gode ideer, mangler vi stadig en frisk suppleant. Kontakt meget gerne Eva på 25 36 07 70.

Vi glæder os til at høre fra jer.
Bedste hilsner
Bestyrelsen i Hellas’ Venner

Eva Bang-Hansen
(25 36 07 70, ebanghansen@gmail.com)