Menu

Om Hellas Piger

Velkommen til Hellas Piger/Ungdom.

I Hellas ER det sjovt at spille fodbold. Vi er glade for, at I kigger rundt her på vores hjemmeside og forhåbentlig vælger at sende jeres barn ned til os. Vi vil gøre alt for at give dem en sjov, spændende og lærerig tid her i Hellas.  

Hellas består af frivillige, der træner og hjælper jeres børn i deres fritid. Derfor har vi brug for jeres opbakning til dette.

Hellas' hold består af et antal trænere, og der er altid knyttet minimum én holdleder til hvert hold. Hvor trænerne fokuserer på det fodboldfaglige, tager holdlederne sig af det praktiske og i sær de sociale aspekter omkring holdet. 

I Hellas har alle ungdomstrænere naturligvis de rette tilladelser fra Rigspolitiet, og vi sender ofte vores trænere til kurser hos DBU for at sikre så høj en standard som mulig.

Vi går meget op i Fair-play. Det er noget både vores trænere og spillere hele tiden minder hinanden om. Læs mere om Fair Play her: http://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/fairplay.aspx

Derudover har vi også vores egen Café med klubhus. Caféen er åben de eftermiddags- og aftentimerne samt i weekenden, når der spilles kampe på hjemmebane. Klubhuset og Caféen bruges flittigt af alle hold til hygge efter træning. 

For mere information kontakt enten Ungdomsformand, Martin Bang Hansen: ungdomsformand@bk-hellas.dk eller 2710 4114  eller klubbens administrative koordinator, Pernille Sevelsted: bk-hellas@bk-hellas.dk eller 2889 1890.  

Eller de respektive trænere for det hold, du gerne vil vide mere om. Find deres kontaktoplysninger her.

Indmeldelse på de respektive hold sker under fanebrevet 'Om klubben'. 

 

Luk