Menu

Spændende dag for alle piger mellem 5 og 11 år

image
13. august 2019 kl. 16:55
Invitation til Pigeraketten - Psst... det er helt gratis

DBU og Boldklubben Hellas inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter!

Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny.
Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding.

Frivillige fra klubben og DBU's instruktør står klar til at tage imod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.
Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

TID: Lørdag d. 17. august 10.00 - 13.00
STED: Klubhuset hos Boldklubben Hellas, Engdraget 1, 2500 Valby

Mor og far er naturligvis velkomne til være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op til Pigeraketten.

Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende aktiviteter!

Vi glæder os til at se dig!

Mange hilsner
Boldklubben Hellas

NB! Vær opmærksom på, at der muligvis tages billeder på Pigeraketten. Det betyder, at din datter kan optræde på billeder, der deles på Facebook mm. Du er velkommen til at dele billeder fra Pigeraketten på denne begivenhed, men husk så, at tage hensyn til personerne på billedet.

Luk