Menu

Seniorafdelingen - status 2015

Så er år 2015 så småt ved at nå sin afslutning, og det er tid til at gøre status over året der er gået. Og lad os starte i den lidt kedelige afdeling.

Vores 1. senior rykkede i sommer, efter 2 år i serie 1, ned i serie 2. Grunden hertil skal findes i et miserabelt efterår 2014, hvor det ikke lykkedes os at skrabe mere end 4 point sammen, og derfor langt op til stregen og redning. Forårssæsonen forløb ganske fornuftigt, og havde det kun været den der gjaldt, så var vi sluttet på en 4 plads. Som bekendt løber en sæson over et helt år, og der var det ikke nok.

Efteråret i serie 2 er til gengæld startet helt fornuftigt, og vi overvintrer til oprykning på en 2 plads, 4 point foran nr. 3. Det tegner lovende, og da det ikke ser ud til at vi mister spillere i vinterpausen, er der ingen grund til ikke at glæde sig til græsset igen bliver grønt.

I den øvrige seniorafdeling har vi været ramt af en del frafald, hvilket har betydet at vi har trukket vores 3. hold, og således nu kun har 1. og 2. holdet tilbage.

Oldboysafdelingens 11mands hold, slutter 2. sidst og rykker desværre ned. 7 mandsholdene i oldboys og veteran, har haft en jævn sæson, og slutter begge i midten af deres rækker.

Nu er det så den knap så spændende vintertræning der står for døren, og som altid foregår det for seniorernes vedkommende i Valby Idrætspark. 1. og 2. holdet hver tirsdag og torsdag fra 17.30 til 19.00. Oldboys og veteraner torsdag kl. 19.00 til 20.30. Alle hold træner på bane 4, som er bag den nye svømmehal.

Vi har også i løbet af året haft 3 jubilæer. Nicklas Wingsted spillede den 9. maj sin kamp nr. 150 siden debuten i oktober måned 2007. Mikkel Kalum nåede sin kamp nr. 100 på bare 4 ½ år. Det er ikke mange kampe der er misset. Og til sidst fik Christoffer Jonassen sin kamp nr. 100, 6 år efter at have spillet sin kamp nr. 99. Jeg havde, som traditionen sig hører, fornøjelsen af at overrække blomster til alle 3. Stort tillykke til jer alle.

 

 

Luk